Home » » Ucapan Kubi sempena kemenangan Nur Fasihah mendapat hadiah kereta dari pihak DMS 360

Ucapan Kubi sempena kemenangan Nur Fasihah mendapat hadiah kereta dari pihak DMS 360

Written By Irdk Tv on Wednesday, 27 July 2016 | 20:22

ASSALAMULAIKUM
sbelom sy bercoloteh panjang, TAHNIAH!!! itu ungkapan yg perlu sgt sy ungkapkan setelah mendengar khabar yg Cik Nur dapat hadiah kereta dari pihak DMS 360 yg diumumkan sendiri difacebook oleh pengasasnya Dato‬'Seri Dr Muhammad Shah
.
Bagi pandangan peribadi saya  Kubi selaku founder IRDK, Itu bukan kejayaan Cik Nur seorang, tapi adalah lambang kejayaan bersama semua orang yg pernah Cik Nur bantu.
Dari membantu seorang pengguna yg membeli produk, dgn keramahannya dalam membantu menerangkan cara2 penggunaannya. Juga bertanya khabar tentang kesannya dan seterus menjadi kawan. Hingga lah membantu wakil jualan supaya dapat menjadi seperti Cik Nur.

Masih saya ingat suami Cik Nur pernah berkata, Cik Nur berhasrat membantu semua ejen2 Cik Nur semoga jualan mereka makin meningkat, agar banyak keuntungan yang mrk dapat seterusnya dapat menjamin kearah kehidupan yg lebih baik. Dan peluang untuk mendapat hadiah kereta adalah lebih cerah. .

Lantas saya bertanya, habis Cik Nur tak mahu ke? Suami Cik Nur jawab, biar lah mrk yg dapat krn mereka yg lebih layak berbanding dengan Cik Nur, tambahan pula mereka kebanyakannya bukan dari golongan yg berada Terkedu saya sebentar dengan jawapan itu.

Bagi semua yg belum mengenali Cik Nur. Mari saya nak cerita. Dia seorang yg tidak sombong dan tidak kedekut dengan rezeki yg dia dimiliki mungkin hasil dari jualan DMS 360. Setiap kali projek2 prihatin yg IRDK anjurkan, Cik Nur selalu menawarkan diri untuk join sekali walaupun belum sempat kami menjemput. Bukan sekali tapi banyak kali. Banyak jugalah kisah2 kerjasama dia & irdk yg pernah saya nukilkan di web rasmi kami. Sila rujuk web ni http://www.irdkfm.net/

Juga ketika radio sukarela IRDK FM ketiadaan penaja dan hampir tersungkur krn tidak mampu menangung kos2 penyiaran, Cik Nur sanggup menghulurkan tgn membantu supaya IRDK FM dapat meneruskan kelangsongan siarannya dalam memaparkan maklumat terkini dalam komuniti dan luar negeri secara sukarela kpd khalayak pendengar. sehingga kehari ini.

Akhir kata, memang layak sangat lah Cik Nur mendapat hadiah ini. Betullah kata ustaz2 tentang keajaiban bersedekah. Dengan bersedekah,,insyaallah tuhan akan bukakan pintu2 rezeki dari sumber yg kita tau dan dari punca yang tidak kita sangka2 kan.. sekian..
powered by iRdK
~ radio iRdK fM
~ CBoX iRdK
~ page iRdK fM RaDiO
~ website iRdK 
~ fb info iRdK (kelantan) 
~ fb santai iRdK FuN cLuB (iRdK fC)


Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. IRDK News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger