Home » » Digilai Dua Wanita, Amir Raja Lawak Dalam Dilema

Digilai Dua Wanita, Amir Raja Lawak Dalam Dilema

Written By kelantan post on Tuesday, 11 February 2014 | 17:01


“Saya mengaku ada dua wanita yang ‘gilakan’ saya sekarang dan mereka berasal dari Kuala Lumpur. Kami kenal melalui WeChat, saya sukakan kedua-dua mereka.

“Tetapi di antara mereka berdua, saya akan pilih yang terbaik…Kedua-dua mereka baik, tetapi saya mahu pilih yang faham kerjaya saya dan tidak cepat merajuk.

"Mereka cukup istimewa kerana seorang tu kurus dan seorang lagi agak comel. Buat masa ini hati saya lebih terbuka kepada yang comel,” kata Amir apabila diminta mengulas soal jodoh.

Amir mendedahkan kepada Mstar Online, dia telah menemui cinta hati selepas kecewa dengan lima wanita yang cuba mengambil kesempatan dan mempermainkan perasaannya sebelum ini.

Amir atau nama sebenarnya Mohammad Amirullah Azmi, 25, berkata, dia digilai oleh dua orang wanita yang tinggal di Kuala Lumpur selepas mereka berkenalan melalui aplikasi sosial WeChat iaitu ‘people nearby’ dan ‘shake’.

Pemuda yang berasal dari Kubang Kerian, Kota Baharu, Kelantan ini juga berkata, perkenalannya dengan dua wanita berkenaan yang masing-masing berumur 20 dan 23 tahun, masih dalam peringkat mengenali hati budi masing-masing sebelum dia memilih calon terbaik untuk dijadikan teman istimewa.

Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. IRDK News - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger